Barion Pixel

A karizmatikus embereket, vezetőket nem csak kisugárzásuk, megnyerő személyiségük, kiváló ötleteik kedvelik széles körben, hanem olyan szokásaik vannak, amelyek szimpátiát keltenek és azt az értést keltik, hogy hasznos kapcsolatra tettünk szert. Az alábbi cikkünkben négy gyakori szokást mutatunk be, amelyek általános jellemzőek a karizmatikus emberekre.

Hasznos információkkal segítenek az előrelépésben

Sokan féltik megosztani másokkal azokat a szakmai ismereteket, amelyekről úgy vélik, előnyhöz vezethetnek másokat. Pedig sok esetben az információ átadásával olyan potenciális ügyfeleket lehet találni, akiket ezzel a gesztussal már az elején sikerült lenyűgözni.

Másrészt azokat az embereket, akik hasznos tudás birtokában vannak, megjegyzik és előbb-utóbb keresni fogják.

Nem csak információkat, kapcsolatokat is adnak

A karizmatikus vezetők ezzel a gesztussal egyszerre tesznek jót és erősítik meg saját kapcsolataikat. Egy hasznos üzleti kapcsolat igazán nagy érték és ritkán felejtik el a bemutatott felek.

Felajánlják segítésüket

A karizmatikus emberekre jellemző, hogy felismerik, ha a másiknak tanácsra, támogatásra van szüksége és nem restek felajánlani segítségüket. Ez pedig egy igen szoros köteléket alkot, még akkor is, ha csak sok idő elteltével gyümölcsözik. A szívesség ugyanis egy olyan dolog, ami az embert viszonzásra készteti.

A karizmatikus vezetők rangokat adnak

A beosztottak általában sokkal nagyobb felelősségtudattal, elkötelezettséggel állnak egy feladat elé, amikor ranggal tisztelik meg őket. A ranghoz méltóan igyekeznek ellátni feladataikat, így a kitűzött célok rendre sokkal gyorsabban érhetőek el.


Slide 1

legyél önazonos, és sajátítsd el az emberekkel
való bánásmód művészetét!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresIrány a webshop!